Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

Navodnjavanje

Navodnjavanje travnjaka, parkova i sportskih terena jedna je od djelatnosti u kojima je Podružnica Zrinjevac respektabilan partner i pouzdan dobavljač mnogim tvrtkama na području Republike Hrvatske i šire.

Naš inozemni partner još od 2002. godine je američka kompanija 'Hunter industries', proizvođač opreme za navodnjavanje vrtova, travnjaka, parkova i sportskih terena.
 
Da bi zaokružili ponudu i svojim kupcima ponudili kompletan asortiman za postavu sustava navodnjavanja, od proizvođača 'Irritec' uvozimo spojni materijal za cjevovod, tipska ventilska okna, linije 'kap po kap', ubodne kapaljke i ostalu opremu za mikronavodnjavanje.
 
Danas se oprema za navodnjavanje iz našeg asortimana ugrađuje diljem cijele Hrvatske od Međimurja do Dubrovnika.

Uz postavu sustava navodnjavanja po principu 'ključ u ruke', oprema za navodnjavanje može se naručiti i pojedinačno. Uskladištena je u Zagrebu i moguća je izravna isporuka, uz komercijalni rabat za tvrtke i osobe koje se bave plasmanom i postavom sustava navodnjavanja.

Sustave navodnjavanja postavljamo na svim zelenim površinama i to od najmanjih privatnih vrtova do velikih travnjaka, parkova, rezidencijalnih i poslovnih objekata te sportskih terena.


Kontakt

Nenad Haramija
T:  +385 1 6598 961
M: +385 98 364 360
E: nenad.haramija@zgh.hr


Princip rada sistema Rasprskivači Automatsko upravljanje
           
Kap po kap linije Spojni materijal