Novosti

Program za najmlađe na Floraartu

04.05.2017.

Djeca su uvijek naši najdraži posjetitelji i zato svake godine s osobitom pažnjom pripremamo dječji zabavni program. I ove godine uz malo dječje igralište izgradit ćemo FLORAGRAD - dječju zemlju zabave u kojem djecu svaki dan očekuju brojna zanimljiva događanja i radionice.

Kazališne predstave na programu su svaki dan u 11 i 18 sati. Kazalište Tvornica lutaka izvest će, među ostalim, predstave Životinjsko carstvo, Grašak na zrnu kraljevne, Hrabri mornar Popaj, Čudesna šuma, Nora fora, Profesor Baltazar-put oko svijeta ...

Glumac Dražen Bratulić čitat će priče svaki dan u 17 sati, a vikendom i u 10 sati. U isto vrijeme na programu je i oslikavanje lica. 

Svakodnevno su na programu i razne radionice te, kao i kutak s domaćim životinjama koji se tradicionalno nalazi na zapadnom dijelu parka, iza malog jezera.

Ove godine poseban dio programa održat će se na glavnoj pozornici. U nedjelju, 14. svibnja, obilježit ćemo Dane dječjih vrtića Grada Zagreba, a od 16:30 sati na programu je i velika Dječja zborijada.

I naravno da to nije sve. Bit će tu još brojnih pozitivnih iznenađenja.

Zato obavezno na Floraart povedite najmlađe i uživajte zajedno u bogatom programu!

Cjelokupan program događanja pogledajte ovdje.