Zagrebaèki Holding Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

Događanja

Besplatan prijevoz do svih događanja!
Tijekom trajanja Izložbe, od 25. do 31. svibnja, Gornji grad i Bundek povezivat će kružna autobusna linija Bundek - Katarinin trg - Bundek, a od istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma do parka Bundek vozit će vlakić. 

U istom razdoblju besplatan će biti prijevoz uspinjačom, dok će u Tomićevoj ulici biti organizirana prigodna prodaja cvjetnih sadnica!
TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA I GORNJI GRAD
   
CVIJET U SRCU GRADA    IZLOŽBA NA GORNJEM GRADU   STRUČNA PREDAVANJA
Ovogodišnji jubilarni 50. Floraart najavili smo u nedjelju, 17. svibnja, tradicionalnom manifestacijom "Cvijet u srcu grada", na Trgu bana Josipa Jelačića.
  U prostoru foajea i novouređene terase Hrvatskog povijesnog muzeja na Gornjem gradu, do 29. svibnja moći će se razgledati izložba "50 cvjetnih godina" .   Promocije, stručna predavanja i radionice održavaju se u Hrvatskom povijesnom muzeju od srijede, 27. do četvrtka, 28. svibnja.  Ulaz je besplatan!
BUNDEK
   
PROGRAM ZA DJECU   KONCERTI NA PONTONSKOJ POZORNICI, NASTUPI NA ŠETNICI...
U Floragradu svaki dan tijekom trajanja Izložbe, djecu očekuje raznovrstan program. Čitanje priča, predstave te zanimljive radionice.   Koncert Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, nastup klape Nostalgoja, Telefon blues banda i DJ program: Flora Music Show samo su neka od događanja na pontonskoj pozornici, koja očekuju posjetitelje vrtne izložbe od 25. do 31. svibnja. Na šetnici oko jezera svoj će program svakodnevno izvoditi i kulturno-umjetnička društva.
        BOTANIČKI VRT
   
HUMANITARNA AKCIJA   8. SAVSKI SAJAM    OBILAZAK 
Podržite akciju i uključite se u prvi hrvatski MS walk "Hodaj za MS" na Bundeku, u srijedu, 27. svibnja u 17 sati.   Od 28. do 31. svibnja na Savskom sajmu bit će predstavljanje autohtonih proizvoda, tradicijskih obrta, zanata i rukotvorina savskog kraja.   Od srijede do nedjelje, 27. do 31. svibnja, organizirali smo razgledavanje Botaničkog vrta u 12.15 i 17.15 sati.
     
Izvanredna autobusna linija Bundek - Gornji grad - Bundek
Tijekom trajanja Izložbe, od 25. do 31. svibnja, Gornji grad i Bundek povezivat će kružna autobusna linija Bundek - Katarinin trg - Bundek, dok će od istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma do Bundeka voziti vlakić.

Prvi polazak autobusa je u 10 sati s Bundeka, a posljednji u 20.30 sati s Katarininog trga na Gornjem gradu.

Polasci autobusa:
- s Bundeka od 10 do 20 sati svaki puni sat
- s Gornjeg grada od 10.30 do 20.30 sati svakih sat vremena
 
Autobus će se zaustavljati na Bundeku, Mažuranićevu trgu i Katarininu trgu te na stajalištima turističkih linija, a od 27. do 31. svibnja autobus koji polazi s Bundeka u 12 i u 17 sati zaustavljat će se i ispred Botaničkog vrta, gdje je organizirano razgledavanje

Tijekom trajanja Floraarta besplatan će biti prijevoz uspinjačom, dok će u Tomićevoj ulici biti organizirana prigodna prodaja cvjetnih sadnica!