Zagrebački Holding Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

Događanja u 2017.

STRUČNA PREDAVANJA, ZABAVNI PROGRAM ...

... a do svih događanja organizirali smo i besplatan prijevoz mini autobusom od Trga Mažiranića do Bundeka i vlakićem ZET-a od istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma. Oko jezera također će voziti električno vlakić. Više o besplatnom prijevozu!
Program svih događanja u pdf-u preuzmite ovdje!
BUNDEK
   
KONCERTI NA POZORNICI ...   RADIONICE U KUPOLI
Nastup ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske Lado, klape Nostalgoja, Paganini benda i DJ program: Flora Music Show te koncert Zagrebačke filharmonije samo su neka od događanja na pozornici u kojima će posjetitelji moći uživati tijekom trajanja izložbe.    Uz izložbu cvijeća tradicionalno organiziramo i radionice koje se sad već drugu godinu održavaju u kupoli na zapadnom dijelu parka.
     
BOTANIČKI VRT   FLORAGRAD
   
STRUČNA PREDAVANJA   7. TJEDAN BOTANIČKIH VRTOVA   PROGRAM ZA DJECU
Promocije i stručna predavanja organizirane su u izložbenom paviljonu Botaničkog vrta od utorka, 9. do petka, 12. svibnja.
  ... arboretuma i botaničkih zbirki - radionice, obilazak botaničkog vrta uz stručno vodstvo samo su dio događanja .
 
  U Floragradu svaki dan tijekom trajanja Izložbe za djecu će biti organizirano čitanje priča  i još brojna pozitivna iznenađenja.
     
DONJI GRAD   NATJECANJA
   
TUNEL GRIČ   HRVATSKI KUP FLORISTA   NATJECANJE UČENIKA
Svaki dan tijekom trajanja Izložbe u vremenu od 9 do 21 sat prošećite kroz tunel Grič  i doživite svečanost cvijeća. 
  Natjecanje Hrvatski kup florista održat će se 11. svibnja s početkom u 12 sati u zatvorenom prostoru kupole na Bundeku.   Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola održat će se 10. svibnja u kupoli na Bundeku, s početkom u 12 sati. 
         
OSTALA DOGAĐANJA
   
GULAŠIJADA DJEČJA ZBORIJADA   JAVNO-ZDRAVSTVENA AKCIJA
U nedjelju, 14. svibnja, Lovački savez Grada Zagreba organizira veliku gulašijadu.    Pozivamo vas na dječju zborijadu u nedjelju, 14. svibnja od 17 sati na glavnoj pozornici.   Gradska ljekarna Zagreb tradicionalno na Floraartu organizira javno-zdravstvenu akciju.