Zagrebački Holding Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

Događanja u 2018.

STRUČNA PREDAVANJA, NATJECANJA, ZABAVNI PROGRAM ...

... a do svih događanja organizirali smo i besplatan prijevoz mini autobusom od Trga Mažiranića do Bundeka i vlakićem ZET-a od istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma. Oko jezera također će voziti električno vlakić. Više o besplatnom prijevozu!

Program Izložbe ove godine dostupan je i putem interaktivne karte na kojoj možete pronači raspored događanja u vremenu i prostoru kao i izlagače te osatli program.

 
Program svih događanja u pdf-u preuzmite ovdje!
 
KONCERTI NA POZORNICI ...

Nastup brojnih kulturno umjetničkih društava i zborova, klape Nostalgoja, Paganini benda i DJ program: Flora Music Show te koncert Ane Rucner. samo su neka od događanja na pozornici u kojima će posjetitelji moći uživati tijekom trajanja izložbe.
RADIONICE

Uz izložbu cvijeća tradicionalno organiziramo i radionice koje se sad već treću godinu održavaju u kupoli na zapadnom dijelu parka.
PREDAVANJA I PREZENTACIJE

Promocije i stručna predavanja vratili smo na prostor jezera Bundek u lijepi i moderni ambijent zatvorene kupole.
FLORAGRAD - PROGRAM ZA DJECU

U Floragradu svaki dan tijekom trajanja Izložbe za djecu će biti organizirano čitanje priča  i još brojna pozitivna iznenađenja.
NATJECANJA

Natjecanje Hrvatski kup florista održat će se u četvrtak, 31. svibnja s početkom u 12 sati u velikom šatoru na Bundeku. 
Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola održat će se u srijedu, 30. svibnja u kupoli na Bundeku, s početkom u 12 sati. 
ZOO KUPOLA

Ove godine u Floraart su se uključili Zoološki vrt grada Zagreba i Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba. Posjetitelje očekuje bogat interaktivan program, a u subotu, 2. lipnja u 11 sati saznajte na modnoj reviji koliko psi mogu usrećiti ljude.
JAVNO-ZDRAVSTVENA AKCIJA

Gradska ljekarna Zagreb tradicionalno na Floraartu organizira javno-zdravstvenu akciju na kojoj posjetitelji mogu besplatno provjeriti trenutno zdravstveno stanje organizma.