Zagrebaèki Holding Hrvatski English
Mapa webaLinkoviInfo kutak

Događanja

TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA I GORNJI GRAD
   
CVIJET U SRCU GRADA    IZLOŽBA NA GORNJEM GRADU   STRUČNA PREDAVANJA
Jubilarni 50. Floraart najavili smo u nedjelju, 17. svibnja, tradicionalnom manifestacijom "Cvijet u srcu grada", na Trgu bana Josipa Jelačića.
  U prostoru foajea i novouređene terase Hrvatskog povijesnog muzeja na Gornjem gradu, do 29. svibnja mogla se razgledati izložba "50 cvjetnih godina" .   Promocije, stručna predavanja i radionice organizirane su u Hrvatskom povijesnom muzeju od srijede, 27. do četvrtka, 28. svibnja.
BUNDEK
   
PROGRAM ZA DJECU   KONCERTI NA PONTONSKOJ POZORNICI, NASTUPI NA ŠETNICI...
U Floragradu svaki dan tijekom trajanja Izložbe, za djecu je organizirano čitanje priča, predstave te zanimljive radionice.   Koncert Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, nastup klape Nostalgoja, Telefon blues banda i DJ program: Flora Music Show samo su neka od događanja na pontonskoj pozornici u kojima su posjetitelji mogli uživati tijekom trajanja izložbe. Na šetnici oko jezera svoj su program svakodnevno izvodila i kulturno-umjetnička društva.
        BOTANIČKI VRT
   
HUMANITARNA AKCIJA   8. SAVSKI SAJAM    OBILAZAK 
Prvi hrvatski MS walk "Hodaj za MS" organiziran je na Bundeku, u srijedu, 27. svibnja u 17 sati.   Od 28. do 31. svibnja na Savskom sajmu bilo je predstavljanje autohtonih proizvoda, tradicijskih obrta, zanata i rukotvorina savskog kraja.   Od srijede do nedjelje, 27. do 31. svibnja, organizirali smo razgledavanje Botaničkog vrta u 12.15 i 17.15 sati.
Besplatan prijevoz do svih događanja!
Tijekom trajanja Izložbe, od 25. do 31. svibnja, Gornji grad i Bundek povezivala je kružna autobusna linija Bundek - Katarinin trg - Bundek, a od istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma do parka Bundek vozio je vlakić. 

U istom razdoblju bio je besplatan prijevoz uspinjačom, dok je u Tomićevoj ulici bila organizirana prigodna prodaja cvjetnih sadnica!